Home > Websites > Storing!

Storing!

21 augustus 2009

In de afgelopen week viel het mij op hoe dit kookblogje plots langzaam maar zeker begon te stijgen in de Top-zoveel van zowel EtenBloggers als FoodRank.

Doorgaans verkeer ik bij de eerstgenoemde rond plek 30 (momenteel 25) en bij de tweede ietsje lager: even in de 30 (op het ogenblik van schrijven op 29).

Maar ineens was daar dus een opmerkelijke opleving: ook in bezoekersaantallen trouwens (bijgehouden via StatCounter).

Geen idee waar het precies aan het ligt, al bespeur ik een verhoogde aandacht voor de zoektermen ‘stoofpeer‘ en ‘stoofpotje‘ (die overigens het hele jaar door populair blijken).

Van dit vrolijk stemmende feit met enige trots melding makend bij mijn bejaarde ouders, volgde een reactie die ik (gezien hun eertijdse opvoedingsmethoden) eigenlijk had kunnen verwachten:

“Dan zal er wel een storing op het interweb zijn…”

Zèlfs wanneer je een zekere middelbare leeftijd hebt bereikt, en geacht mag worden om ’s levens teleurstellingen langs je kouwe kleren te laten afglijden, blijkt het nog steeds mogelijk om ten diepste te worden gekrenkt!

Over STORING gesproken: weet iemand wat er is gebeurd met Edith’s Digitale Keuken? Haar website is sinds enkele dagen onbereikbaar…

Categorieën:Websites
 1. Tanja
  21 augustus 2009 om 15.09

  Ja, ja, dat interweb toch ook! Al die toeters en bellen zoals rankings heb ik niet dus ik waag me ook niet aan die tellertjes die aangeven dat ik slechts een paar bezoekers heb. Maar dat vind ik eigenlijk al leuk zat. Overigens stelde ik mezelf dezelfde vraag over Edith … . Ik heb geloof ik nog een e-mailadres dus ik kan natuurlijk even informeren.

 2. Christel
  21 augustus 2009 om 15.20

  Ik kijk altijd uit naar je blogs en je maakt me enorm aan het lachen dus ik vind je een Kanjer!

 3. Robert Jan
  21 augustus 2009 om 15.37

  Zoals Dik Voormekaar altijd riep: “Hallo fans!” 😉

  @Christel: elke keer dat ik een lach (of zelfs maar een grijns) op je toet kan toveren is me goud waard!

  @Tanja: zèlf was ik inmiddels ook in de archieven op zoek gegaan en heb daar zowaar een mail-adres van Edith opgeduikeld. Mijn ongeruste digibriefje heb ik rond 13.30 naar haar verzonden…

 4. Edith
  21 augustus 2009 om 16.47

  Wat een bezorgdheid, en wat fijn dat jullie me missen. Mijn site is inderdaad uit de lucht. Ik heb de host om een migratie naar een andere server gevraagd om mijn keuken wat op te kunnen lappen. En daar is blijkbaar iets mis gegaan. Er wordt aan gewerkt, maar gezien het tijdstip (vrijdagmiddag) kan het ook over het weekend getild gaan worden 😦

 5. Robert Jan
  21 augustus 2009 om 16.54

  Pfff… wat een opluchting. ‘k Vreesde even dat we je geregeld geschrijf moesten gaan missen.
  Veel succes bij het (laten) oplappen van je virtuele keuken!

 6. Dominique
  21 augustus 2009 om 18.51

  Ja, jammer he? Dat je ouders, die je eigenlijk ten alle tijden horen te steunen en op te peppen, zo aan je gevoel voorbij kunnen gaan. Gemiste kans ouders! Nu maar hopen dat we het zelf beter doen….Ik ga er wel blind vanuit, dat wij dan weer andere fouten maken, die er misschien wel net zo inhakken.

 7. Robert Jan
  22 augustus 2009 om 13.08

  @Dominique: ik heb (althans: voor zover ik weet) geen nageslacht, dus het risico dat ik het kroost zou opzadelen met mijn opvoedkundig falen is alvast tot nul gereduceerd.

 8. mary
  22 augustus 2009 om 20.24

  wie weet wat het leven nog voor je in petto heeft Robbie, maar je bent een geboren schrijver en daar kun je trots op zijn en die bezoekjes aan je blogs gaan vast steeds meer toenemen. Veel succes en gefeliciteerd!

 1. No trackbacks yet.
Reacties zijn gesloten.